ALCANAR

La Diputació reconeix al pilot Marc Alcoba, que publicita la marca turística Terres de l'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | ALCANAR

21/11/2017

El pilot ebrenc Marc Alcoba Espi, campió d'Espanya de Moto3 2016 i tercer classificat a l'Estatal del Campionat d'Espanya de STK 600cc 2017, visitava la Diputació de Tarragona, institució amb la qual col·labora a través de la promoció de la marca turística Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera.

El jove esportista, nascut a Alcanar l'any 2000, va ser rebut pel president de la Diputació, Josep Poblet, i pel president del Patronat de Turisme de la Diputació, els quals el van felicitar pels seus darrers èxits i van destacar el seu paper en la difusió dels atractius turístics ebrencs. Per la seva part, Marc Alcoba agraïa a la Diputació el seu suport i es va mostrar molt satisfet d'haver pogut dur el nom de les Terres de l'Ebre per tots els circuits del campionat durant aquesta temporada. Marc Alcoba ha fet difusió de la marca a totes les carreres del campionat d'Espanya de STK 600 cc i en altres esdeveniments, així com als mitjans de comunicació.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>