LA FATARELLA

La Fatarella apropa la tradició de la collita d’olives als més petits


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | LA FATARELLA

26/11/2017

Els alumnes de l’escola ‘Los Castellets’ de la Fatarella han pogut veure i realitzar tot el cicle de l’oli, des de la collita a la venda. Després de dies de xerrades i de preparació aquest diumenge ha arribat el treball de camp, per això s’han desplaçat a una finca per collir les olives. Ho han fet en el marc de la IV Jornada de recuperació de tradicions, enguany, dedicada a la collita d’olives.

Una vegada recollides les olives han anat al molí per fer la premsada. Allà han vist tot el procés i fins i tot han tastat l’oli. Ells mateixos ens han explicat què és el que més els ha agradat.

Després aquest oli l’embotellaran, l’etiquetaran i el portaran a la Festa de l’Oli de la Fatarella que tindrà lloc els dies 9 i 10 de desembre.

Durant el matí també han visitat el molí del poble per veure com es feia l’oli antigament. Les jornades de recuperació de tradicions se centren cada any en una temàtica.

A la jornada hi han participat alumnes des de P3 fins a 6è de primària.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>