GANDESA

La Festa del Vi de Gandesa compleix 30 anys amb rècord de participació


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | GANDESA

03/11/2017

Tot a punt a Gandesa per celebrar, aquest cap de setmana, la 30a edició de la seva Festa del Vi. La inauguració de la Festa es realitza aquest divendres a la tarda amb l’obertura de la Mostra de Vins que enguany compta amb la representació de 33 cellers de la DO Terra Alta. L’alcalde de Gandesa i president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha destacat la professionalització que s’ha realitzat de la Festa al llarg dels anys.

També aquest divendres es realitzarà el lliurament de premis del Concurs de Vins amb DO Terra Alta 2017, en una edició en què s’han superat tots els rècords, amb 142 mostres de 27 cellers.

L’altra cita destacada és la Nit de les Garnatxes Blanques, amb la degustació de més de 40 vins elaborats amb la varietat emblema de la Terra Alta, que es podran maridar amb les propostes gastronòmiques del restaurant L’Antic Molí d’Ulldecona. Al llarg del cap de setmana es podrà visitar la Mostra de Vins i també participar en les activitats enoturístiques lligades al món del vi i la cultura.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>