JESÚS

La Fira de Jesús torna carregada de novetats


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | JESÚS

19/02/2018

Els dies 23,24 i 25 de febrer arriba la XXIII Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre i la II Fira de la Garrofa. Dues fires que com ja és habitual tornen amb novetats. La inauguració serà dissabte i anirà a càrrec del xef Michelin Jeroni Castell del Restaurant les Moles d’Ulldecona. El president de l’EMD de Jesús, Víctor Ferrando, ha destacat que amb Castell hauran passat per la Fira tots els xefs amb estrella del territori i ha remarcat que hi haurà una taula col·loqui amb els xefs Vicent Guimerà i Fran López.

Entre les novetats destaca la possibilitat de visitar dos molins d’oli que s’han rehabilitat, dels més del centenar que hi havia fa molts anys a Jesús.

Pel que fa al concurs de Tast d’olis de les Terres de l’Ebre s’han incrementat les categories. Sumant-hi el premi a millor oli verge extra ecològic i una altra adreçada a particulars de qualsevol lloc del món. Pel que fa a la Fira de la Garrofa la novetat és que hi haurà un concurs de rebosteria amb elaboracions de farina de garrofa. A més de degustacions de cervesa, aiguardent i dolços.

Des de l’organització també destaquen la 4a Ruta de Tapes de Jesús, el concurs de pintura i la línia de bus interurbà gratuïta. A més de l’homenatge que es farà al mestre del morter Joan Blanquet i el descobriment de la placa al constructor de la caseta de pagès de la Fira, Josep Borràs.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>