GODALL

La Fira de l'Oli i l'Espàrrec, un aparador de Godall


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | GODALL

10/03/2018

Godall celebra els dies 10 i 11 de març la quinzena edició de la Fira de l'Oli i de l'Espàrrec. Una fira que permet posar en valor els productes del municipi i la tasca de la Cooperativa Agrícola. L'alcaldessa de Godall, Tere Esmel, ha assegurat que un dels objectius és fer la fira gran i potenciar els productes, el poble i la serra.

A la Fira no només hi podem trobar oli i espàrrecs, d'entre la cinquantena d'expositors que hi participen hi ha productes ben diversos com xarcuteria o terrissa. Enguany l'encarregada d'inaugurar la fira ha estat una experta en olis, Àngels Calvo, que ens ha explicat algunes de les característiques dels olis de Godall i de l'Ebre.

El president de l'Agrícola de Godall, Hipólito Meiriño, ha destacat la qualitat dels olis i ha aconsellat consumir-lo en cru per assaborir-lo millor.

La Fira de Godall compta amb un gran nombre d'activitats entre les quals ballades de jota, xerrades, concursos o visites guiades al molí.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>