TORTOSA

La Fundació Stanpa ajuda 77 dones amb càncer de l’Ebre a sentir-se guapes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

01/09/2017

La Fundació Stanpa junt amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO) ha ajudat a 77 dones amb càncer de les Terres de l’Ebre a sentir-se guapes. Ho ha fet a través de tallers d’estètica mensuals “Posa’t guapa, et sentiràs millor” que des del febrer de 2016 es realitzen a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Els tallers els imparteixen professionals de perfumeria i cosmètica de manera totalment voluntària. El gerent de l’ICS a les Terres de l’Ebre, Carlos Tobar, ha afirmat que es una tasca encomiable.

L’HTVC ha lliurat aquest divendres una placa commemorativa a les responsables del servei, que han explicat els beneficis que comporten aquests tallers entre les dones amb càncer.

Per la seva part, l’hematòleg representant de l’Institut Català d’Oncologia, Josep Serrà, ha posat de relleu l’elevat grau de satisfacció dels usuaris.

El director dels serveis territorials de Salut, Ismael Piñas, ha remarcat que la responsabilitat social de l’HTVC és clau per assolir l’excel·lència.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>