MORELLA

La Generalitat Valenciana impulsa mesures anti-despoblament de l'interior


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | MORELLA

27/10/2017

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig i els membres de l'Agenda Valenciana Antidespoblament, s'han reunit per presentar les noves unitats de prevenció de riscos contra el despoblament. Unes mesures amb les quals es pretén treballar en poblacions de comarques d'interior com és el cas dels Ports. En total s'invertiran 12 milions d'euros.

El risc de despoblament que afecta algunes comarques de l'interior de la comunitat valenciana es veu agreujat pels problemes relacionats amb la mobilitat, l'educació, la sanitat o l'ocupació que pateixen els seus veïns. Amb l'objectiu de trobar solucions s'hi ha constitut una comissió interdepartamental amb representants de totes les conselleries per definir i coordinar les accions de l'agenda valenciana antidespoblament.

S'ha presentat, així, un pla d'acció per a combatre aquestes emergències que pateixen les poblacions amb menys habitants. Segons el govern valencià, aquesta és una mostra de la seua aposta decidida per posar fi a les dificultats de desenvolupament als municipis d'interior.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>