DELTEBRE

La Jornada tècnica de l’arròs creix i es consolida com a referent del sector


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Rut Turch | DELTEBRE

13/02/2018

Més de 250 persones del sector arrosser s’han reunit en la XIVª edició de la Jornada tècnica de l’arròs, organitzada cada any per Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA). La trobada ha tingut lloc a la seu de la cooperativa Arrossaires del Delta de l’Ebre, a Deltebre.

Aquesta jornada s’ha consolidat com a referent en el sector arrosser, no només en l’àmbit de les Terres de l’Ebre, sinó també d’altres indrets de l’estat espanyol.

L’edició d’enguany s’ha centrat en els treballs de sebra en sec, de reg intermitent i d’emissions de gasos, avaluant l’impacte agronòmic en el cultiu. A més a més, s’ha tractat el control de la pyriculosi, malaltia que ha tingut una incdència important en aquesta campanya, degut a les condicions climàtiques que s’han donat durant l’estiu d’elevada humitat relativa i temperatura.

La jornada també ha comptat amb la presènsia de la investigadora l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries, Concha Domingo. L’investigadora valenciana ha realitzat una conferència sobre l’origen de les varietats d’arròs que es cultiven.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>