SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Ràpita acollirà el tercer concert Free Junqueras


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

12/09/2018

El proper dissabte 29 de setembre, a les 19.00 hores, se celebrarà a la plaça de 1 d’Octubre de la Ràpita un concert solidari per reclamar la llibertat dels polítics catalans empresonats i el retorn dels exiliats. Neus Guiu, membre de la Plataforma Free Junqueras impulsada per amics i familiars del president d’Esquerra Republicana, ha recordat que aquest serà el tercer concert que organitzen a les Terres de l’Ebre després de celebrar el de Miravet i Xerta. El concert comptarà amb la participació d’Equus, Músics Rapitencs per la Llibertat, Noel Luna, Nautilus, Maskarats, Pep Sala, Èric Vinaixa, Joan Rovira, Xeic !, Sukre, Dj Jota i DJ Jordi Caballé. Tant Guiu com l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha recordat que el municipi va ser un més afectats per les càrregues policials de l’1-O.

Els fons que es recaptin es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils, una entitat formada per familiars dels presos i dels exiliats polítics catalans.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>