TORTOSA

La Reial Arxiconfraria de la Cinta protagonitzarà el cupó de l’ONCE del 4 de setembre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

23/08/2017

La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta, l’any del seu quart centenari, protagonitzarà el cupó de l’ONCE de dilluns 4 de setembre. Cinc milions i mig de cupons portaran la imatge de la Cinta i el logo de l’Any Jubilar 2017. El Cupó de l’ONCE ha estat presentat aquest dimecres en un acte a la porta de Palau, al claustre de la catedral de Tortosa. El primer Majordom de la Reial Arxiconfraria de la Cinta, Francesc Viñes, ha explicat que la iniciativa s’emmarca en la voluntat de difondre el culte a la Cinta.

El Cupó Diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar “La Paga” de 3.000 euros al mes durant 25 anys. El delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau, ha explicat que l’ONCE ha volgut contribuir a la difusió dels 400 aniversari de la Reial Arxiconfraria.

D’altra banda, Viñes ha explicat que l’escultura de la Cinta de gairebé tres metres que ha de presidir la façana de la Catedral ja és a Tortosa. De fet, ha explicat que es trobada tapada costat de l’Alta Major. La previsió de la Reial Arxiconfraria és presentar-la públicament el proper dimecres 30 d’agost després del concert del cor Carlit Gospel que se celebrarà a la mateixa catedral. Viñes s’ha mostrat molt satisfet del resultat.

L’escultura es beneirà diumenge 10 de setembre i després s’estudiarà com i quan es col·loca a la façana, i és que el Primer Majordorm ha explicat que esperaran a que es netegi, com a mínim, l’espai que ocuparà l’escultura.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>