TORTOSA

La Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre ja té 129 empreses adherides


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

31/01/2018

El número d'empreses adherides a la marca Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre, que gestiona el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE), va créixer durant l'any passat en un 34 %. Un total de 33 empreses del territori es van incorporar a aquesta marca de qualitat que ja en suma 129. Del total d'empreses acreditades, un 66% pertanyen al sector agroalimentari, un 27% al turístic, i un 7% al d'artesania i fabricació. El vicepresident del COPATE, Enric Adell, ha destacat el distintiu exclusiu que suposa la Reserva per les empreses adherides.

El responsable tècnic de la Reserva de la Biosfera Terres de l’Ebre, Josep Aragonès, ha explicat que per aquest 2018 es vol intentar millorar el finançament, aconseguir projectes europeus com l'Interreg SUDOE que permetrà visualitzar la marca; així com iniciar el treball en l'àmbit escolar.

L’últim trimestre del 2017 també es va presentar un projecte finançat a través d’una ajuda europea Interreg, en el qual la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre en forma part, el projecte DestiMED, per tal de promoure el desenvolupament del turisme sostenible i desenvolupar projectes ecoturístics en xarxa al Mediterrani.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>