MÓRA D'EBRE

La Ribera d’Ebre posa en marxa un servei d’atenció a les persones LGTBI


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

29/11/2017

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha posat en marxa un nou servei d’atenció integral per a les persones LGTBI. La presidenta de l’ens comarcal, Gemma Carim, i la directora general d’Igualtat, Mireia Mata, han signat un conveni aquest dimecres per tal que el nou servei, del qual s’encarregarà una tècnica comarcal, passi a formar part de la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGBTI de Catalunya. En concret el de la Ribera d’Ebre és el 17è punt d’aquesta xarxa que es posa en marxa. Mata ha afirmat que es tracta de donar visibilitat i també una primera atenció ja al mateix territori per tal que els possibles usuaris no es vegin obligats a desplaçar-se a Barcelona.

Carim ha destacat el paper clau que juga el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en garantir aquest dret i en impulsar polítiques juvenils i d’atenció a la diversitat.

El Servei d'Atenció Integral estarà habilitat per atendre la recepció de denúncies per possibles situacions de discriminació a les persones LGBTI, així s'encarregarà d'acollir i orientar en la interposició de la denúncia, i també d'oferir informació sobre les vies i procediments existents. Una altra de les seves funcions serà donar visibilitat al col·lectiu LGBTI entre la població riberenca.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>