MÓRA D'EBRE

La Ribera vol millorar la competitivitat comercial amb dos nous seminaris


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | MÓRA D'EBRE

20/07/2018

L'àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre ha obert la inscripció als dos seminaris dirigits a comerciants i emprenedors del sector comercial que se celebraran a la comarca després de l'estiu, i que se sumen a les dues formacions que ja s'han fet este any dins el projecte Ribera d'Ebre Viva per este mateix col·lectiu, una primera sobre aparadorisme al febrer i la segona, sobre gestió del punt de venda, al maig. Aquests seminaris tenen una durada de 90 minuts i es fan en horari de migdia, fora de l'horari comercial, per facilitar que els comerciants puguen participar-hi.

Així, el dimecres 19 de setembre hi ha programat un seminari sobre recursos digitals per al comerç, perquè coneguen com treure rendiment d'estes eines a través d'un pla digital ràpid, senzill i efectiu, i puguin valorar si el negoci necessita o no una botiga a internet. En este curset se'ls ensenyarà a segmentar i a redactar missatges efectius, a partir de la lògica de les diferents xarxes socials, tot des de la vessant més pràctica.

Ja a l'octubre, el dijous 11, es farà el seminari de dinamització de negoci comercial, una sessió destinada a explicar estratègies senzilles i econòmiques per augmentar el poder seductor i les vendes d'un comerç de proximitat, a través de tècniques d'exposició lineals, mètodes de visual merchandising i tècniques com la de punts freds i càlids de la botiga. Tot plegat perquè els comerciants disposen d'eines que permeten una gestió professionalitzada del negoci, aprofundint en aspectes com la imatge i la proposta de valor per als temps actuals.

El seminari de setembre es farà a l'Ajuntament de Móra la Nova, i el següent al Centre d'Empreses de Flix.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>