LA SÉNIA

La Sénia destina 90.000 euros en els pressupostos participatius


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | LA SÉNIA

21/11/2017

Els veïns i veïnes de la Sénia poden votar fins al 24 de novembre en els pressupostos participatius per al 2018, que compten amb una partida de 90.000 euros. L’objectiu d’aquesta acció és que la ciutadania pugui participar en la gestió municipal. Joan Moisés és alcalde de la Sénia.

Per participar als pressupostos, els veïns hauran de marcar dos opcions d’inversió. Les propostes inclouen la pavimentació de carrers, la rebaixa de voreres per una millor accessibilitat, la millora energètica dels edificis municipals, la millora de la sortida nord, la creació d’un parc caní o les millores dels parcs infantils.

A través del projecte de participació ciutadana l’Ajuntament també pregunta sobre el nombre de pubilles, dames i acompanyats de festes majors.

L’Ajuntament demanarà en aquests pressupostos uns participació mínima de 500 persones. Es pot votar presencialment a l’Ajuntament o via Internet.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>