LA SÉNIA

La Sénia suspèn cautelarment l’aplicació de plusvàlues


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno / Albert Pascual | LA SÉNIA

11/08/2017

L'Ajuntament de la Sénia ha volgut ser dels primers de Catalunya en suspendre les liquidacions de plusvàlues fins que estigue vigent la reforma legislativa estatal. Una reforma que es preveu després de les sentències que protegeixen els ciutadans que no han tingut increment en el valor de venda, o bé que han estat fruit d'adjudicacions hipotecàries i/o dacions en pagament en habitatges personals habituals.

De fet, l'Ajuntament ja havia aprovat al maig de 2014 el suport a aquests darrers casos de desnonaments, atorgant-los una subvenció equivalent a la plusvàlua. Ara, al ple d’este 9 d'agost, va aprovar per unanimitat la suspensió cautelar de futures liquidacions de l'ordenança de plusvàlua, oferint als veïns que presentin l'oportú recurs, si s’adrecen a l'Ajuntament per aportar la documentació acreditativa d'aquesta inexistència d'increment de valor en la venda, també en casos de liquidacions encara no cobrades ni prescrites, i fins i tot en els casos de liquidacions ja cobrades.

L’alcalde també ha explicat que l’Ajuntament de la Sénia també ofereix un servei d’assessorament a tots els ciutadans que tinguen algun tipus de dubte o consulta sobre aquesta qüestió.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>