ROQUETES

La fira de Nadal de Roquetes canvia d’ubicació per ser més acollidora i nadalenca


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | ROQUETES

14/12/2017

L'Ajuntament de Roquetes i el Comerç Agrupat de Roquetes (CAR) organitzen aquest cap de setmana la XXIV Fira Nadalenca, amb la novetat destacada del canvi d'ubicació, traslladant-la del Mercat Municipal i la vora del canal al parc de l'Hort de Cruells. El president del CAR, Jordi Curto, explica que han decidit arriscar-se canviant la seva ubicació amb l'objectiu de donar-li un ambient més acollidor i una ambientació encara més nadalenca, fent que la fira sigui més compacta i complementant-la amb diferents activitats que es faran cada hora.

El dissabte 16 a les 17h, es farà la inauguració de la fira amb l'actuació de la Coral Preludi a Caro de Roquetes i Novella Harmonia de l'escola Mestre Marcel·lí Domingo. També hi haurà un castell inflable per als nens, i a les 18h l'associació de Dones de Roquetes organitzarà una xocolatada per a tots els assistents. A les 19.30h, amb la col·laboració del Patronat de Festes de Roquetes, els Patges Reials recolliran les cartes de tots els nens per fer-les arribar als Reis Mags d'Orient.

El diumenge 17 a les 10h, es faran jocs infantils a càrrec de la llar d'infants Descobrint Rialles, a les 11h la pastisseria Noa realitzarà un taller de creació de pastissos per als infants, i a les 12.30h hi haurà una xocolatada per a tots els participants a la Caminada per la Marató de TV3, organitzada per l'escola Mestre Marcel·lí Domingo, que sortirà a les 10h del pavelló i acabarà a l'Hort de Cruells.

També com a novetat aquest any la fira comptarà amb una il·luminació i ambientació nadalenca realitzada per Boix Verd i un servei de guarderia gratuït ofert per la llar d'infants Patufets per tots els nens que visitin la fira.

El president del CAR, Jordi Curto, ha volgut agrair el suport rebut pel regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, Josep Codorniu, per poder organitzar la fira.

Pel que fa al futur de la fira, Jordi Curto ha manifestat que el seu desig és que la fira arribi a reunir a tots els comerços de la ciutat per donar-los a conèixer i que sigui un espai on tots els xiquets s'ho passin bé.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>