VINARÒS

La gerent de l’Hospital de Vinaròs respon les denúncies de CCOO i el PP


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | VINARÒS

15/03/2018

La Gerent del Departament de Salut de Vinaròs i directora de l'Hospital Comarcal, Ana Arizón, ha respost a les denúncies realitzades per Comissions Obreres i el Partit Popular de Vinaròs sobre la precària situació de l'Hospital Comarcal.

Arizón ha desmentit les acusacions d'ambdues formacions sobre l'eliminació de les consultes del servei de ginecologia i ha confirmat que la Conselleria de Sanitat preveu contractar 39 professionals per a enguany.

Arizón ha reconegut que les consultes van ser ajornades a causa de l'absència de les titulars de les places per baixes maternals i el trasllat d'especialistes cap a altres centres.

També ha confirmat que les 39 noves places seran ocupades per infermeres i auxiliars que treballaran en la tercera planta que serà oberta pròximament i especialistes per a reforçar les àrees més crítiques.

Abans d'aquesta compareixença, en les portes de l'hospital el diputat nacional de Podemos i portaveu de la comissió de sanitat, Daniel Hefner, declarava que, amb la creació de noves places, no se solucionarà el retard històric de l'Hospital Comarcal.

Per a Hefner, és necessari que la conselleria impulse un pla per a motivar als especialistes perquè opten per aquesta plaça que ha de ser revisat conjuntament amb representants dels sindicats.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>