ASCÓ

La jornada de la marmota

Albert Pascual | ASCÓ

10/10/2016

L'Ascó sembla abonat als empats i aquest cap de setmana s'ha tornat a repetir la mateixa història. L'equip local va comptar amb nombroses ocasions de gol, va dominar el partit, però va anar per darrere al marcador havent-lo de remuntar fins a igualar dos cops.

Els primers minuts van ser de control visitant però sense cap ocasió de perill. L'Ascó a pop a poc va anar entrant al partit. El primer entrebanc va ser el penal de Gòdia sobre Maik Molist, molt protestat per l'afició local. Moha ho transformava en el primer gol a favor del Figueres.

A partir d'aquest moment l'Ascó va començar a arribar amb més claredat a la porta.

Quan semblava que s'arribaria al descans amb 0 a 1 en contra, Osado dins l'àrea engaltava un potent xut per pujar l'empat al marcador del municipal d'Ascó.

A la represa l'equip local va intensificar l'atac i al minut 50 Osado quasi l'encerta en un llançament de falta que acaba al travesser. El Figueres només podia reaccionar amb les contres, i amb molt perill sobre la porteria asconenca.

Tot anava de cara per a l'Ascó fins a l'aproximació de Ritxi, que feia poc que acabava d'entrar al terreny de joc, i marcava l'1 a 2 amb un potent xut al minut 65.

Gerro d'aigua freda per a l'Ascó que va seguir lluitant i comptant amb diverses ocasions que no acabaven en gol i amb l'agonia dels espectadors fins que al minut 86, Bertomeu transformava l'empat a dos en un gran llançament de falta.