L'AMETLLA DE MAR

La pesca de la llum viu un dels seus pitjors anys a l’Ametlla de Mar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | L'AMETLLA DE MAR

15/12/2017

Aquest mes de desembre les sis barques d’encerclament de l’Ametlla de Mar amarraran a port durant dos mesos per la veda. Però quan tornin a l’activitat no ho faran totes. I és que quatre de les sis barques han rebut l’autorització que els permetrà acollir-se als ajuts de la Unió Europea per desmantellar els seus vaixells. Això significa que al 2018, un cop passada l’aturada biològica, que s’inicia el 21 de desembre, només dos de les sis llums caleres reprendran l’activitat.

La pesca de la llum ha viscut un dels seus pitjors anys. La mida i el preu del seitó i la sardinada han portat a una situació límit per al sector del peix blau a l’Ametlla de Mar. Miquel Brull és president de la Confraria de Pescadors de Sant Pere.

Brull també ha recordat que des de fa sis anys el sector reclama a les administracions l’elaboració d’uns estudis que analitzin la desaparició del peix blau.

La flota de la llum de l’Ametlla de Mar representa el 35% del total en l’àmbit provincial.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>