ALCANAR

La tecera catalana més emocionat que mai

Albert Pascual | ALCANAR

03/10/2016

El campionat de tercera catalana ja ha arribat a la cinquena jornada amb molta emoció, especialment a la part alta. L'Alcanar va perdre tres punts i el lideratge en caure contra la Sénia, equip que no es despenja en la lluita per fer-se amb el primer lloc.

La primera part va estar equilibrada, primer amb el gol visitant de Pol Rodríguez al 36' i la ràpida resposta canareva de Xavier Obiol marcant l'empat al cap de tres minuts. Amb aquest resultat s'arribaria al final de la primera meitat.

Però a la segona els seniencs van sortir a per totes afusellant la porteria local. El segon el marcaria Isaac Rodríguez al 63', David Callarisa no fallaria al 77', i Jordi Escubedo remataria la faena al minut 80' amb el 4 a 1.

90 minuts terrorífics per l'Alcanar, equip que veu encaixar en un partit els primers quatre gols en contra de tota la temporada.

Aquest resultat el va aprofitar l'Ampolla, que no va tenir pietat del Godall, equip a qui li va marcar 7 gols. D'aquesta manera els ampolleros arriben també als 12 punts però el gol average els beneficia situant-los com a líders.

També van fer els deures el Remolins-Bítem golejant 6 a 2 al Vilalba i l'Olímpic Móra d'Ebre, que guanyava al filial del Jesús i Maria per un ajustat 3 a 2. Junt amb l'Alcanar són els cinc primers equips empatats a 12 punts.