MÓRA D'EBRE

La venda de proximitat, repte del sector agroalimentari de la Ribera d’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

11/04/2019

Una vintena de productors, empresaris i tècnics de la Ribera d’Ebre es van reunir aquest dimecres per començar a definir les línies d’actuació per consolidar el producte local i la venda de proximitat. Va ser en el marc d’un jornada organitzada dins del programa Ribera d’Ebre Viva i que va comptar amb la participació de Pau Canaleta, expert en comunicació estratègica, creació de marca i posicionament territorial. La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, va afirmar que el futur passa per un “pla comú i més autoestima”.

Carim ha explicat que un dels principals problemes del productors de la comarca és la venda al mercat de proximitat.

Aquesta ha estat la primera de les quatre jornades organitzades dins del programa Ribera d’Ebre Viva per potenciar el producte local riberenc, i a les quals es parlarà de màrqueting territorial, gastronomia, turisme i dinamització de la venda de proximitat amb l’objectiu d’identificar i definir els factors més importants per impulsar el sector agroalimentari de la comarca.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>