GANDESA

La vinya ecològica creix a la Terra Alta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | GANDESA

28/05/2019

La vinya ecològica continua creixent a la Terra Alta, seguint la tendència a Catalunya. Des les 6.000 hectàrees de vinya que hi ha a la comarca, unes 2.000 són ecològiques i cada cop són més els cellers amb el segell de producció ecològica. El responsable d’Agricultura i Ramaderia d’Unió de Pagesos a la Terra Alta, Fernando Antonio Aguiló, ha destacat que és la comarca és pionera en agricultura ecològica.

Precisament, Unió de Pagesos, juntament amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), l’Associació Vinícola Catalana i l’Associació Empresarial per l’Agricultura Ecològica presenten candidatura conjunta a les eleccions del 4 de juny a la junta rectora del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), l’autoritat de control de Catalunya dels productes agroalimentaris ecològics. El responsable d’Organització d’Unió de Pagesos, Josep Carles Vicente, ha explicat que entre els reptes de futur hi ha la d’insistir en la introducció dels productes ecològics als menjadors col·lectius o endegar la creació d’una nova identificació, clara i senzilla, dels productes ecològics catalans.

Vicente ha fet una crida a la participació. Les eleccions del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica tindran lloc el 4 de juny.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>