VINARÒS

La violència masclista d’una dècada, en 739 creus blanques a la platja de Vinaròs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. / CANAL 56 | VINARÒS

07/03/2018

L'Associació Feminista Femme Força de Vinaròs ha plantat 739 creus blanques a la platja del Fortí en memòria de les dones que han estat víctimes de la violència de gènere a Espanya en els últims 10 anys. Un acte per reivindicar una societat més justa entre sexes i sobretot també per demanar a les administracions una major protecció a les víctimes de la violència masclista.

Des de Femme Força han destacat que el principal problema de la violència de gènere resideix en una societat clarament masclista i dominada per l'home. En aquest sentit, indicava que es tracta d'una ideologia que resideix dintre del gènere masculí que sempre ha estat present al llarg de la història, així com en totes les cultures i societats del món.

Laura Doménech, representant de Femme Força es mostrava molt emocionada explicant que els homes que imposen la violència a les dones realitzen delictes contra els drets civils i humans, afegint que malauradament aquests individus fan servir la tradició i els costums com a coartada.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>