POBLE NOU DEL DELTA

La ‘Campanya pels Sediments’ porta a Europa la gestió dels sediments dels pantans


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | POBLE NOU DEL DELTA

18/01/2018

La ‘Campanya pels Sediments’ registraran, a partir del 26 de gener, quatre preguntes al Parlament Europeu sobre el pla de gestió dels sediments dels pantans a la conca de l’Ebre.

En la primera pregunta la plataforma plantejarà al Parlament Europeu la necessitat de mobilitzar els sediments bloquejats a les preses dels embassaments riu amunt. En la segona pregunta, es reclama si seria rellevant revisar els protocols de gestió i explotació de les preses, tenint en compte la regressió del Delta de l’Ebre. La tercera qüestió busca el suport europeu per realitzar un estudi per implantar un sistema de ‘bypass’ de sediments al pantà de Riba-roja, per aturar l’enfonsament del Delta. Finalment, es demana la possibilitat que es creï una ‘Directiva de gestió de Sediments’ dins de les normatives europees.

Les preguntes han estat elaborades amb la col·laboració de membres d’Ecologistes en Acció, SEO/BirdLife, la PDE i l’IRTA. La ‘Campanya pels Sediments’ convida fins a dotze europarlamentaris a donar-los suport.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>