TORTOSA

L'arribada de Leyenda no fa reaccionar al Cantaires


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

13/02/2018

CB Cantaires 53 - 95 CB Menorca

Amb mal peu va començar l'etapa de Xose Leyenda com a primer entrenador del Club Bàsquet Cantaires de Tortosa. La derrota per 53-95 contra el Club Bàsquet Menorca no era el resultat que esperava l'equip, el cos tècnic, i l'afició al pavelló de Ferreries.

Els tortosins van començar amb dubtes i poc ritme, fet que el Menorca va aprofitar per a agafar avantatja de 0-8 durant els primers compassos de partit. Després d'un temps mort demanat pel Cantaires al minut tres, l'equip local va reaccionar mostrant un caràcter més agressiu i va intensificar el ritme de joc. Tot i això, el Menorca tenia molt clar el joc que havia de fer, amb pilotes interiors cap a Jan Orfila i Biel Tores. Així les coses, el primer quart va acabar 10-23 amb un Cantaires que a poc a poc millorava el seu joc.

Després, igualtat sobre la pista. Es va veure la millor cara del Cantaires, però el desencert en jugades aïllades va beneficiar als menorquins, que seguien insistint amb l'encert dels interiors fins a arribar al descans amb 29-45. Massa diferència en comparació al que s'estava veient al pavelló.

Després del descans, el Cantaires ho va seguir intentant, però sense poder aturar el bon joc menorquí que se n'anava de més de vint punts al final del tercer parcial, 46-62.

Amb un Menorca guanyador, el Cantaires va plegar-se de braços davant el poderós atac del Menorca.

Al final no va ser possible, i el Menorca acabava certificant un resultat dolorós per als ebrencs que perdien per quarta vegada seguida a casa, aquest cop 53-95.

La pròxima jornada, visita a la pista del Sant Adrià, equip que també porta una mala ratxa de resultats. Aquesta setmana perdia contra el Collblanc. Si guanyen els tortosins, igualarien a aquest rival amb set punts al final de la dissetena jornada.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>