MÓRA D'EBRE

L'atleta morenca Oxana Bonjorn, bronze al Campionat d'Espanya de cros per clubs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | MÓRA D'EBRE

08/03/2018

La morenca Oxana Bonjorn Girós va aconseguir, el passat diumenge 25 de febrer, a Gijón, la medalla de bronze al Campionat d'Espanya de cros per clubs, formant part de la Joventut Atlètica d'Arbeca, a només dos punts del segon classificat (el club Cueva de Nerja malagueny), repetint el bronze que ja havia aconseguit un any abans a Orpesa de Mar. El primer club classificat va ser l'AD Gijón Atletismo, amb 65 punts, per 108 de les lleidatanes, que van deixar lluny a les quartes (les madrilenyes Ardillas de l'Escorial) amb 147 punts. En total van participar al campionat 52 equips.

Oxana va arribar la 25a d'un total de 283 atletes, després d'una sortida molt dolenta que la va obligar a haver d'anar avançant atletes durant tota la cursa.

El pròxim compromís de l'atleta morenca serà amb la selecció catalana al Campionat d'Espanya per autonomies a San Pedro del Pinatar (Múrcia), on són una de les dues seleccions candidates a guanyar el campionat juntament amb Castella i Lleó. Els dos darrers anys el campionat se l'han adjudicat les castellanolleoneses, mentre que les catalanes han estat segones.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>