L'AMETLLA DE MAR

Les Terres de l’Ebre, un referent en varietat de productes ecològics


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | L'AMETLLA DE MAR

31/05/2019

Les Terres de l’Ebre s’han convertit en un referent internacional pel que fa a la diversitat de productes ecològics. I és que s’han comptabilitzat fins a 25 varietats diferents, i totes produïdes al territori, per més de 500 empreses certificades en ecològic, entre pagesos, ramaders i elaboradors.

Un dels productors ebrencs és Dani Méndez, responsable de la finca ecològica Ecotros a l’Ametlla de Mar. Méndez ha destacat que cada cop hi ha més consciència sobre el consum de productes bio.

A banda dels productors particulars, al territori s’estan desenvolupant tres nous projectes que busquen incentivar el consum, generar coneixement i afavorir la comercialització dels productes ecològics.

L’auge per l’agricultura ecològica també s’ha estès a la resta de Catalunya. Així, el nombre de productors ecològics s’ha multiplicat per vuit en els últims 18 anys, i només a la província de Tarragona hi ha més de 20.000 hectàrees que produeixen aquest tipus de productes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>