TORTOSA

Les fires reivindiquen la seva fortalesa en el 25è Congrés a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

21/11/2018

El 25è Congrés de Fires de Catalunya ha arrencat aquest dimecres a Tortosa posant de relleu la fortalesa del sector. El 2019 Catalunya acollirà un total de 485 fires, xifra rècord dels darrers deu anys. Les multisectorials continuen sent les més nombroses, seguides de les dedicades a l’alimentació i artesania. La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, ha afirmat que les fires s’hauran de singularitzar per captar el visitant.

Tortosa ja va acollir el primer dels congressos ara fa 25 anys, just dos anys abans de crear-se la mateixa Federació de Fires de Catalunya. El president de l’entitat, Ramon Ferrando, que també és el director de Fira Tortosa, ha afirmat que Catalunya és un país de fires de proximitat i ha defensat les multisectorials.

En la mateixa línia, el regidor de Fires de Tortosa, Emili Lehmann, ha assenyalat que amb la celebració del Congrés es vol posar de relleu que Tortosa continua sent una ciutat de fires.

Un estudi recent xifra en 3.500 milions d’euros l’impacte econòmic que generen les fires de Catalunya cada dos anys, així com 34.000 llocs de treball. / FOTO ACN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>