ULLDECONA

Les obres del Corredor Mediterrani afecten cinc municipis ebrencs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | ULLDECONA

19/03/2018

Les obres del Corredor Mediterrani entre Castelló i Vandellòs afectaran a cinc poblacions de Tarragona: l’Ametlla de Mar, Camarles, l’Aldea, Freginals i Ulldecona. En alguns casos les afectacions seran temporals i en d’altres definitives. Les expropiacions de parcel·les serviran, entre altres, per canviar l’amplada de la via actual. En el cas d’Ulldecona, la modificació afectarà a 8 propietaris, entre ells Adif i l’Ajuntament. Un total de 3.500 metres del costat de la via. El període d’al·legacions està obert.

Les obres afecten a catorze parcel·les de l’Ametlla de Mar, tres de Camarles, deu de Freginals i dos de l’Aldea, propietat d’Adif. Les obres també afectaran una desena de municipis del tram que va de Vinaròs a Castelló.

L’anunci del canvi d’ample de les dues vies i d’electrificació és el primer tràmit en anys per materialitzar la infraestructura d’alta velocitat pel litoral. Les obres no començarien fins que s’acabi la segona via en ample estàndard entre València i Castelló.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>