TORTOSA

Les violències masclistes sota la mirada dels joves


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

10/03/2018

Alumnes de tercer d'ESO de l'Institut de Roquetes i de primer de Batxillerat de l'Institut de l'Ebre han estat els guanyadors del concurs de clipmetratges contra les violències masclistes, en les categories d'adolescents i joves, respectivament. 'Ja n'hi ha prou' és el treball de l'Institut de Roquetes.

Els alumnes de primer de batxillerat de l'Institut de l'Ebre han guanyat el primer premi amb el treball 'Diferents sexes, mateixes capacitats'.

Els alumnes de quart d'ESO de l'institut-Escola Daniel Mangrané de Jesús i els de primer de batxillerat de l'Institut Joaquim Bau de Tortosa han estat guardonats amb el segon premi. En aquesta cinquena edició s'han presentat nou treballs d'estudiants de secundària i batxillerat del Baix Ebre. La presidenta del Consell Comarcal, Sandra Zaragoza, ha destacat la importància de l'educació per eradicar la violència masclista.

En aquesta edició hi han participat un total de quatre instituts de la comarca del Baix Ebre, una xifra que els agradaria augmentar tenint en compte que la violència masclista és un greu problema social que afecta a tots els àmbits.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>