TORTOSA

L'esforç del CD Alcanar per seguir competint els fa rebre el 'fair play'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | TORTOSA

19/06/2019

Vora 450 persones es van reunir a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa on va tenir lloc la Nit dels Campions de les Terres de l'Ebre 2019, un acte organitzat per la Federació Catalana de Futbol on es fa entrega de premis als campions i campiones de la lliga 2018-2019 i l'entrega de guardons a diferents personalitats del món del futbol en reconeixement a la seva trajectòria. Abans, però, Joaquin del Pino, director i delegat de la FCF a les Terres de l'Ebre, va voler fer una menció especial de tots els clubs ebrencs.

Un dels protagonistes de la nit va ser Vicent Lluesma, qui va ser president del CD Tortosa del 2002 al 2007. Durant el mandat de l'expresident de l'FCF, Jordi Roche, Lluesma va ser nomenat vicepresident, fet que va aprofitar perquè els clubs Terres de l'Ebre tinguessin una delegació territorial pròpia. Aquesta es va fer realitat el març del 2007. Per aquesta dedicació cap al futbol ebrenc es va endur el premi especial.

També es va fer entrega del premi fair play al CD Alcanar, que enguany celebra el seu centenari. L'equip que competeix a Tercera Catalana no ha fet una bona temporada. Amb 0 punts i cap partit guanyat l'equip canareu va estar a punt de desaparèixer. Però l'esforç de la plantilla i la junta directiva han fet que el club segueixi en competició.

Aquesta especial i exitosa nit va posar punt final a la temporada de futbol 2018/2019.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>