AMPOSTA

Lliga Comarcal de Pàdel: Inici de la segona volta amb derbis locals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

21/11/2017

Comença la segona volta a la Lliga Comarcal de Pàdel on dotze equips del Baix Ebre, el Montsià i el Baix Maestrat competeixen en les dos conferències, nord i sud. Una Lliga Comarcal que aquesta setmana tenia un derbi local a Amposta entre el Club Esportiu i l'I Am Pàdel, dos equips que, a més a més, lideren la classificació de la primera categoria nord.

Ja abans de començar la jornada, el director esportiu del Club Esportiu Amposta, Roger Esteban, es mostrava prudent coneixent el rival a guanyar. Això sí, la rivalitat només està en el nom perquè si una cosa mana al pàdel, és la cordialitat, i més si és entre gent de la mateixa ciutat.

Al final de la jornada a les instal·lacions del Club Esportiu Amposta, el resultat global va ser d'empat a quatre. Només va haver-hi una variable a la segona categoria on l'I Am Pàdel guanyava al CE Amposta B que va plantar cara amb un resultat final de 6-2.

També va haver-hi derbi local a la lliga sud on s'enfrontaven el Club Tennis Vinaròs i l'Indoor Vinaròs. El primer guanyava clarament per 8-0, mentre que els mateixos equips de la segona categoria acabaven la jornada en un resultat més ajustat de 2-6 a favor del CT Vinaròs.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>