AMPOSTA

Llorenç Navarro: ‘El món polític s’ha abaixat els pantalons amb l’N-340’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

12/09/2017

La plataforma veïnal que defensa la gratuïtat de l’AP-7 ha rebutjat rotundament el principi d’acord entre Generalitat i Foment per desviar el trànsit de camions per l’autopista a partir de l’1 de gener de 2018. Segons Navarro, les mesures anunciades pel conseller de Territori no tenen el consens del territori, sinó només “consens polític”. De fet, ha recordat que seran mesures provisionals fins a l’entrada en vigor de la vinyeta, la futura tarifa plana per circular per vies ràpides i autopistes.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el portaveu Llorenç Navarro ha criticat que tots els partits del territori estiguin donant suport a l’aplicació de la vinyeta. De fet, ha afirmat que “el món polític s’ha abaixat els pantalons” acceptant la proposta de la Generalitat per desviar els camions de l’N-340.

La plataforma veïnal ha convocat una mobilització per al proper 24 de setembre, tot coincidint amb els dos anys del moviment que es va crear per reclamar una solució a l’alta sinistralitat de l’N-340. Serà un tall de carretera al seu pas per Amposta, a partir de les set del vespre. En realitat, comptant el que es farà aquest dijous a les Cases d’Alcanar i a l’Ametlla de Mar, serà el tall 166 per aconseguir l’aixecament dels peatges a l’autopista.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>