TORTOSA

Lola Santacatalina: ‘El que han fet amb Andreu Curto és un assassinat social’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

14/09/2017

El Grup de Suport Contra de la Repressió a les Terres de l’Ebre confia que la moció popular que demana el suport a Andreu Curto siga inclosa per la via d’urgència en l’ordre del dia del ple de l’Ajuntament de Tortosa del proper dilluns, 18 de setembre. El jove tortosí serà jutjat el 5 d’octubre per participar en un piquet informatiu al barri de Sants de Barcelona, en la vaga general de 2012, i la fiscalia li demana 4 anys de presó i una multa de 10.000 euros. La moció popular, que té l’aval de 655 veïns de Tortosa, no ha estat inclosa en l’ordre del dia, però encara es podria aprovar al ple del 2 d’octubre.

Per la seua banda, l’activista Lola Santacatalina ha valorat que Andreu Curto ha estat la víctima d’un “assassinat social”.

També el sindicalista Wifredo Miró ha afirmat que la pena que li demanen a Andreu Curto és “una barbaritat desmesurada”.

Assumpta Arasa, Lola Santacatalina i Wifredo Miró han participat en una taula rodona a Canal 21 Ebre, en què han exposat el cas d’Andreu Curto com un exemple de la repressió per atemorir els joves i silenciar la contestació social. El Grup de Suport Contra la Repressió a les Terres de l’Ebre està preparant un concert de Pili Cugat el 7 d’octubre, per recaptar fons per afrontar les despeses de la defensa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>