TORTOSA

L’11è Premi Federico Mayor Zaragoza prioritza la participació del jovent


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

26/02/2018

El proper 15 de març tindrà lloc a l’Auditori de Tortosa el lliurament de guardons de l’onzè Premi Federico Mayor Zaragoza. Aquest any amb la peculiaritat que va només dirigit a la comunitat educativa i, concretament, als joves. Els drets humans i els valors de la UNESCO han estat el tema central dels clip metratges que han elaborat els joves.

En total s’han presentat 36 videoclips, 23 dels quals de les Terres de l’Ebre. Enguany es premiaran 15 treballs i la dotació del concurs és de 5.000 euros repartits amb premis de 300 i 400 euros. Mayor Zaragoza presidirà l’entrega de premis on hi haurà un col·loqui, l’actuació de Sílvia Ampolla i l’emissió dels vídeo clips seleccionats. Des de la fundació han valorat molt positivament els treballs i la feina dels alumnes.

El dia 14 de març a les 19,30 hores Federico Mayor Zaragoza oferirà la conferència ‘Accions inajornables davant les amenaces globals’ a la Cambra de Comerç de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>