SANT JORDI

L’APS torna a fer parada a l’idíl·lic Pitch & Putt de Sant Jordi


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | SANT JORDI

20/08/2019

Aquest dilluns va arrencar una nova cita del Torneig Audi Pàdel Series a les instal·lacions Pitch & Putt de Sant Jordi. Amb les pistes plenes i el bon ambient es va donar el tret de sortida a la 8a cita del torneig.

Un total de 44 participants seran els protagonistes d’aquesta setmana intensa d’esport. Pel que fa a la categoria femenina, 3 parelles es jugaran el trofeu. En homes participaran un total de 19 parelles, 12 d’elles en 2a masculina i 7 en tercera masculina. Rafa Aguilera, responsable de l’Audi Pàdel Series al Pitch & Putt de Sant Jordi, va destacar la baixa participació femenina d’enguany.

Des del Pitch & Putt de Sant Jordi esperen que, a banda de disputar-se els 2000 euros en premis, el participants puguin gaudir del pàdel, de les instal·lacions i de les diverses activitats que ofereixen.

Les finals de la 8a cita de l’Audi Pàdel Series 2019 es disputaran durant el matí de dissabte on podrem també viure l'habitual entrega de premis i el sorteig de dos dies i una nit al Tancat de Codorniu.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>