BARCELONA

L’Ebre es mobilitza per reclamar la llibertat dels presos polítics a Barcelona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà/ACN | BARCELONA

12/11/2017

La gent de les Terres de l’Ebre s’ha tornat a mobilitzar, aquesta vegada, per reclamar la llibertat dels presos polítics en una manifestació a Barcelona convocada per Òmnium i ANC. Una seixantena d’autobusos van sortir dissabte de les Terres de l’Ebre direcció Barcelona. Els ciutadans tenien clar per què era important participar a la mobilització d’aquest 11 de novembre.

Unes 750.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, van omplir el carrer Marina de Barcelona demanant la llibertat dels consellers i dels líders de les dues entitats sobiranistes. A la manifestació es van poder veure moltes pancartes amb el lema ‘llibertat’, estelades o missatges contra l’aplicació de l’article 155. També cartells amb la fotografia de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que no va assistir a la concentració.

La marxa, sota el lema ‘Llibertat presos polítics, som república’, va exhibir dos capçaleres, una encapçalada per familiars dels consellers i dels presidents de l’ANC i Òmnium, i l’altra a favor de la república, amb representants polítics, que va avançar fins a l’avinguda Icària on es van fer els parlaments.

Familiars dels presos van pujar a l’escenari i van llegir cartes escrites pels empresonats, on van agrair especialment la participació dels allà presents.

D’altra banda, es va projectar un vídeo amb missatges de suport del president Puigdemont i els altres membres del Govern a Bèlgica, que van fer crides a favor de la llibertat i de la democràcia.

L’ANC i Òmnium van fer una crida a omplir els carrers de Brussel·les el 7 de desembre per expressar des de la capital europea la determinació per continuar la lluita per la plena democràcia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>