TORTOSA

L’Ebre surt al carrer en rebuig per l’empresonament dels consellers


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

03/11/2017

Centenars de persones van participar aquest dijous al vespre en les concentracions que es van convocar davant del Parlament i dels ajuntaments de capitals de comarca. A Tortosa la ciutadania es va concentració a la plaça de l’Ajuntament amb crits reclamant “llibertat”. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va explicar que en els propers dies es realitzaran accions de protesta. Una d’elles es podria produir dilluns aprofitant la celebració del ple ordinari a l’Ajuntament. Bel també va ver una crida a mantenir la lluita de manera “pacífica i no caure en provocacions”.

La diputada de Junts pel Sí, Meritxell Roigé, va afirmar trobar-se en “estat de xoc” i va demanar continuar amb la “revolució dels somriures”.

El portaveu d’ERC, Josep Monclús, va afirmar que malgrat el sentiment “d’impotència” cal continuar endavant per aconseguir la llibertat dels empresonats i ser independents.

El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, va afirmar que era un dia molt trist per a Catalunya. Jordan es va mostrar partidari de buscar fronts amplis per tornar a la normalitat, fugint de partidismes.

Per al proper diumenge 12 de novembre es prepara una gran manifestació a Barcelona, en un lloc encara per determinar, a partir de les dotze del migdia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>