TORTOSA

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta estrena el nou Hospital de Dia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

22/01/2018

Els pacients i familiars de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta ja disposen del nou Hospital de Dia. Una àrea nova que ha passat de 110 metres quadrats a més de 400 i que, entre d’altres, inclou una zona de recepció i una sala d’espera exclusiva que donarà més intimitat als usuaris. El gerent de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, Ismael Piñas, ha valorat aquesta millora i també el fet que s’ampliïn el nombre de tractaments.

Aquesta és la primera fase d’un projecte que ha dotat el nou hospital de 14 boxs de tractament, 4 consultes d’oncologia, dues d’hematologia i una consulta d’infermeria. La segona fase, que s’iniciarà aquest any, preveu ampliar l’espai en 200 metres quadrats més i el canvi d’equipaments i mobiliari. El cost total del projecte és d’uns 770.000 euros, 250.000 corresponents a aquesta primera fase. Piñas ha remarcat que aquesta inauguració és fruit d’una gerència territorial pròpia.

Per la seva banda, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha destacat que tot i no tenir clar quin seria el futur de l’hospital i el constant ofec de l’administració estatal no s’ha deixat d’invertir en el dia a dia.

Bel ha aprofitat els parlaments per denunciar, una vegada més, l’anormalitat d’un govern destituït per l’aplicació del 155. Foto ACN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>