PRAT DE COMTE

L’aiguardent de garrofa, la novetat de la fira de Prat de Comte


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | PRAT DE COMTE

13/10/2017

Les cases de Prat de Comte es convertiran durant aquest cap de setmana en autèntics expositors. I és que els dies 14 i 15 d’octubre la població celebrarà la Festa de l’Aiguardent, que arriba a la seva setzena edició. Els mestres aiguardenters oferiran als assistents varietats d’aquest licor on la imaginació pren protagonisme. Una de les novetats d’enguany serà l’aiguardent de garrofa. Joan Josep Malràs és alcalde de Prat de Comte.

Durant els dos dies hi haurà destil·lació d’aiguardent i d’espígol, i es realitzarà el taller ‘Com aprofitar les plantes dels Ports’. En el marc de la festa, també es lliurarà per part de la família del pintor Joan Lahosa dos quadres i es presentarà un llibre sobre la biografia d’aquest pintor de Prat de Comte.

A banda de l’aiguardent, la festa oferirà tastos de whisky, de vins, de vermuts i de gin tònics.

L’aiguardent és el producte més representatiu de Prat de Comte gràcies a la tradició de generacions passades de destil·lar aiguardent a les seves pròpies cases.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>