AMPOSTA

L’alcalde d’Amposta tampoc declara davant el fiscal amb el suport de més de 300 veïns


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / TAC12 | AMPOSTA

21/09/2017

L’alcalde d’Amposta, el republicà Adam Tomàs, també s’ha acollit al seu dret de no declarar davant la fiscalia de Tarragona on ha comparegut com a investigat pel referèndum de l’1 d’octubre. Tomàs, que ha estat el primer alcalde ebrenc en declarar davant de la Fiscalia, ha justificat que no han fet res malament i ha garantit que respondrà davant un jutge en cas que consideri que s’ha comès un delicte.

A més de diversos alcaldes i regidors del territori, més de 300 ampostins, la majoria vinguts amb cinc autocars des de la capital de Montsià, s’han mobilitzat a les portes de l’Audiència de Tarragona en un to marcadament festiu i reivindicatiu. En la seva arribada a Tarragona, Tomàs s’ha adreçat als seus veïns i ha cridat “Votarem!”. Els ampostins han respost brandat espigues d’arròs i amb clams de “volem votar”, “no tenim por” i crits “d’independència” enmig d’un ambient emotiu. Tomàs ha garantit el seu compromís amb l’1 d’octubre, malgrat que les “garanties” i la “normalitat” del procés s’han vist disminuïts amb els darrers esdeveniments.

L’alcalde s’ha mostrat molt agraït pel suport rebut. Tomàs també ha reconegut el to “cordial” i “dialogant” del fiscal, el qual li ha traslladat que té sis mesos de termini per decidir si tira endavant o no la causa. Foto ERC AMPOSTA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>