TORTOSA

L’arqueologia del conflicte centrarà les jornades sobre la Guerra Civil al front de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

20/11/2017

La III Jornada d’Arqueologia i Patrimoni de la Guerra Civil al front de l’Ebre se centrarà en l’arqueologia del conflicte donant veu als responsables d’algunes intervencions realitzades al territori durant els darrers anys. Intervencions que, a més, en alguns casos sumen a l’objectiu científic la voluntat de conservació i retorn a la societat dels conjunts excavats. El director dels serveis territorials de Cultura, Ferran Bladé, ha detallat de quines intervencions es parlarà.

L’arqueòleg de Cultura, Joan Martínez, ha assegurat que l’arqueologia continua sent una eina indispensable tot i que ha reconegut que les intervencions preventives s’han reduït en els darrers anys a causa de la crisi econòmica.

El coordinador tècnic del COMEBE, David Tormo, ha destacat la importància de gestionar el patrimoni i posar-lo en valor.

La III Jornada d’Arqueologia i Patrimoni de la Guerra Civil al front de l’Ebre se celebrarà el proper dissabte 25 de novembre al Palau Oliver de Boteller de Tortosa i està oberta a tots tipus de públic.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>