SANT CARLES DE LA RÀPITA

L’autor del tiroteig de la Ràpita s’entrega a la Guàrdia Civil, i ell i la dona ferida són detinguts pels Mossos


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

14/12/2017

El presumpte autor del tiroteig de dimecres en un bar de Sant Carles de la Ràpita s’ha entregat aquest dijous al migdia a la caserna de la Guàrdia Civil del municipi. Fins aquest migdia, els Mossos d’Esquadra buscaven Llorenç Navarro Martínez, de 49 anys, com a presumpte autor del tiroteig en un local del carrer Sant Isidre. Fonts dels Mossos han explicat que l'home ha quedat detingut, així com també la dona que va quedar ferida en l'incident. Tots dos han estat acusats d'un presumpte delicte de temptativa d'homicidi: Navarro com autor material, i ella com a còmplice.

Els fets van passar cap a les cinc, quan Navarro, que és veí de la Ràpita, i una dona, que era la seva exparella, van entrar al bar Punxa'm Pinxo. Segons va explicar la policia, la parella va entrar a la recerca d'un home que era a dins. Aleshores, l'agressor, que havia entrat amb la dona, va disparar a un tercer individu per l'espatlla. El ferit, de 46 anys, va ser traslladat a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta en estat greu però no es tem per la seva vida. En el mateix moment va resultar ferida també la dona, de 32 anys, amb dos tres a la cama, no se sap exactament si perquè ha intentat aturar l'agressor o perquè aquest li va disparar expressament.

L'agressor, amb antecedents penals, va sortir corrents del bar i l'home ferit el va perseguir fins que va caure desplomat a les portes d'un supermercat de la cadena Dia, a l'avinguda Constitució, a uns dos-cents metres de bar. El cambrer que atenia el negoci en aquells moments es va resguardar a la cuina quan va sentir el tiroteig. El propietari del Punxa'm Pinxo, Marc Serret, va explicar que havia rebut l'avís del tiroteig per una trucada del seu treballador i en arribar es va trobar la dona ferida a les escales d'entrada al local.

El jutjat d'Instrucció 3 d'Amposta s'ha fet càrrec de la investigació hi ha d'esclarir si es tracta d'un cas de violència de gènere o un ajust de comptes per un altre tema. Està previst revisar les càmeres de seguretat del local per tenir un relat dels fets més clar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>