L’handbol ampostí demana suport a la seua afició

Míriam Gavaldà | AMPOSTA

09/10/2018

CH Amposta Lagrama 21 – 23 Unizar Dominicos

Dissabte l’handbol ampostí perdia per 21 a 23 contra l’Unizar Dominicos. Va ser un partit molt igualat on finalment el marcador es va acabar decantant cap a les visitants. El joc va ser molt físic arribant al descans amb un resultat de 12 a 11. A la represa el marcador anava alternant l’avantatge per als dos equips però els tres minuts finals van donar la victòria a les aragoneses.

Castellà ha criticat durament l’actuació arbitral considerant-la indigna de la categoria.

Aquesta temporada, les dones de l’handbol ampostí encara no han guanyat a casa, és per això que el seu entrenador demana el suport de l’afició.

El proper dissabte torna a haver-hi partit al municipal ampostí on les dones de Castellà s’enfrontaran al cuer, l’OAR Gràcia Sabadell. Castellà diu que lluitaran per l’objectiu de la temporada que és la permanència a la categoria i confia en poder guanyar la setmana vinent.