VINEBRE

L’incendi de la Ribera d'Ebre està totalment perimetrat i estabilitzat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pasqual / Joaquim Domingo / ACN | VINEBRE

29/06/2019

L’incendi de la Ribera d’Ebre es dóna per estabilitzat a hores d'ara, tot i un parell de revifalles del foc, algunes d’elles dins la zona cremada, i d’altres de “més crítiques” a la zona perimetral de la banda nord del flanc dret, que és la que es manté activa però estabilitzat. L’afectació total és de gairebé d’unes 6.000 hectàrees. La situació durant la tarde ha sigut d’extrema calor, amb valors superiors als 43 graus, i amb l’entrada del vent, la calor encara ha estat més acusada. Els Bombers preveuen donar per estabilitzat completament l’incendi durant les properes hores, tot i el seu desgast, si es compleix la previsió que pugi la humitat relativa durant la nit. Segons ha explicat aquest dissabte a la nit el cap d’intervenció, Antonio Ramos, no descarta que demà hi hagi encara algunes fumeroles i petits focus al llarg del perímetre.

L’operatiu ha començat a retirar mitjans aeris a la tarda i també preveu reduir el nombre d’efectius -unes 120 dotacions- de forma progressiva. A més, Ramos ha assenyalat que a partir de dissabte a la nit també començaran a retirar-se els efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME).

La C12 es reobre al trànsit i els evacuats de la zona situada a l'esquerra de l'Eix de l'Ebre poden tornar ja avui als seus masos.

Ramos ha manifestat el cansament que estant patint tots els efectius, però se sent molt satisfet del treball realitzat.

Durant la nit de dissabte una vuitantena de dotacions refrescaran el terreny.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>