TORTOSA

El grup PADESA treu al mercat la nova marca comercial Aldelís


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

04/07/2019

El grup d’alimentació PADESA, dedicat des de 1975 a la cria, especejament de pollastre i gall d’indi, ha tret al mercat la nova marca comercial Aldelís, amb la qual ha començat a distribuir tots els seus productes arreu de l’Estat espanyol. La marca s’ha començat presentat aquest dijous en un acte a l’hotel Corona amb la participació de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà. Aldelís neix de la fusió dels conceptes “aldea” recordant els seus orígens i “aliments deliciosos” que inclou les gammes de productes fresc, elaborat i processat. El conseller delegat del grup, José Ramon Centelles, ha explicat que l’objectiu es potenciar els seus productes.

Centelles ha detallat que la marca neix després d’un treball de gairebé dos anys, i que ha tingut molt bona acollida al mercat.

La consellera d’Agricultura ha destacat l’aposta del grup PADESA per continuar creixent des del territori i ha posat en valor el paper que juga en el sector de l’alimentació.

El Grup PADESA és la primera empresa de les Terres de l’Ebre en nombre de treballadors, uns 950 en total. Una xifra que ascendeix als 2.000 en el conjunt de l’Estat. La seva facturació anual se situa en els 307 milions d’euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>