AMPOSTA

‘Camins de jotes’ per obrir les festes majors d’Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

10/08/2017

Amposta ja ho té tot a punt per celebrar les seues festes majors, que comencen aquest divendres i duraran fins el proper 20 d’agost. La pregonera serà Margarita Also, del col·legi de l’Àngel. Enguany, la plaça de l’Ajuntament serà un dels espais més importants, amb l’espectacle ‘Camins de jotes’ que aquest divendres servirà per obrir les festes amb un espectacle únic. Serà a partir de les deu de la nit i aplegarà artistes com Pep Gimeno Botifarra, Miquel Fil, Pau Puig, Sílvia Ampolla, Guardet i Suc d’Anguila. Així ho ha destacat el regidor de Festes, Ramon Bel.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Bel ha dit que aquestes seran les primeres festes en què l’equip de govern d’Esquerra ha pogut aplicar el seu model festiu.

A banda dels nous espais com la plaça de l’Ajuntament, també hi haurà el retorn de la zona jove a l’Embarcador del riu. A banda, enguany es portarà una nit de ball a la plaçà del Mercat. A més, les festes d’Amposta portaran al territori concerts de primera línia, com l’actuació de Les Kol·lontai, el 13 d’agost al vespre, o els Txarango, la nit del 15 d’agost. Aquest concert serà gratuït i tindrà algun moment especial, com l’actuació conjunta dels Txarango amb les corals de la Lira i de la Fila.

També hi haurà actes infantils i s’incorporen novetats, populars i molt participatives, com la instal·lació d’un tobogan de 100 metres en una gran jornada aquàtica. El pressupost serà de 320.000 euros, sensiblement inferior al de l’any passat.

Quant als actes taurins, hi haurà 10 bous embolats i quatre capllaçats. Tots els actes seran gratuïts, a excepció del Sopar Popular i de la gala de Concurs Nacional de Vestits de Paper.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>