AMPOSTA

Ciutadans Amposta es presenta amb l’eslògan ‘Hem fet un pas endavant, acompanya’ns’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | AMPOSTA

03/05/2019

El mercat municipal d’Amposta va acollir la presentació de la candidatura de Ciutadans, aquest dijous, encapçalada per Cecília Castelló, llicenciada en Dret i vinculada al sector agrari. Amb l’eslògan de la campanya municipal ‘Hem fet un pas endavant, acompanya’ns’, la número 1 de la llista diu que no tenen por a dir que no són independentistes i el que pretenen és solucionar els problemes reals dels ampostins.

La candidatura de Ciutadans s’ha definit com a transversal, integrada per persones que saben quina és la realitat de la ciutadania. Els primers llocs de la llista l’ocupen, Óscar Castell, professor a l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta, i la número 3, Caterina Navarro, vinculada al sector comercial.

Tal com va detallar Castelló, les seves prioritats són l’accés a l’habitatge, donar suport als emprenedors i petits empresaris, polítiques de suport a les famílies, un pla de xoc de barris i millorar la seguretat i el civisme. // Foto CIUTADANS.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>