DELTEBRE

Comença el tractament contra el mosquit de l’arrossar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

25/06/2019

Amb esta avioneta s'ha iniciat este dimarts el primer dels tres tractaments contra les larves de mosquits als arrossars pròxims a zones urbanes al delta de l'Ebre. Tècnics del COPATE preveuen abastar 2.100 hectàrees d'arrossars, el 10% del total, en una campanya que s'allargarà fins a mitjans del mes d'agost.

Els mosquits de l'arrossar són mosquits comuns adaptats a l'ambient agrícola del Delta marcat per estes zones humides d'aigua dolça. Uns mosquits que abans podien causar malalties, i que ara només molesten. Estos tractaments es realitzen des de fa més de 20 anys, i en total, els tècnics del COPATE preveuen reduir la població de mosquits entre un 80% i un 90%.

Els vols per combatre el mosquit de l'arrossar afectaran zones pròximes a dotze nuclis urbans del Delta i són finançats pels mateixos ajuntaments, els consells comarcals del Baix Ebre i Montsià, la Diputació i la Generalitat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>