DELTEBRE

El Baix Ebre es potencia com a destinació cicloturística


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Xavi Llambrich | DELTEBRE

04/09/2019

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ha programat unes jornades de cicloturisme amb l’objectiu d’ajudar a la reflexió dels gestors privats i públics del Baix Ebre en el desenvolupament del cicloturisme. La primera d’aquestes sessions ha tingut lloc aquest dimecres a l’Espai Ebre Terra de Deltebre, on s’han abordat els elements clau per a la creació i la comercialització del producte cicloturístic. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha explicat que la prioritat és fomentar el treball.

Faura també ha remarcat la importància del cicloturisme i la relació amb la Via Verda.

Anna Sans, directora de Trek and Ride, empresa receptiva de vacances a peu i en bicicleta, ha dit que volen apostar per un turisme de qualitat.

Les jornades continuaran el 18 de setembre amb una xerrada per aprofundir en la col·laboració público-privada amb exemples concrets, mentre que la última jornada, el 2 d’octubre, abordarà la necessitat d’impulsar itineraris de gran recorregut com a clau d’èxit en el posicionament en mercats internacionals. // Foto CEDIDA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>